Easy 2 Account Accountants en Adviseurs voor micro- en kleinbedrijf (MKB)

Contactgegevens

Easy 2 Account Accountants en Adviseurs

Gerberastraat 157
1431RA Aalsmeer


T : 020-6227274
F : 084-8382268
E:


BTW: NL0020.89.021.B.06
Kvk Amsterdam: 34.23.47.37

Social Media

Twitter LinkedIn

Wij zijn lid van:

Easy 2 Account is lid van NBA

Online boekhouden

Een goede rapportage begint bij een gedegen financiële administratie. In onze visie is de administratie een onderdeel van uw bedrijf en wij stimuleren u daarom dit zo veel mogelijk zelf ter hand te nemen. Daarin staan we u graag terzijde, door periodiek ‘over uw schouder mee te kijken’. Een populaire en nieuwe ontwikkeling daarvoor is boekhouden via internet en de mogelijkheid tot online samenwerking met uw accountant.


Het snel kunnen beschikken over actuele gegevens levert u veel voordelen op. U kunt met slechts een pc met internetverbinding, uw boekhouding overal en altijd bijhouden en bekijken met uw accountant. Met name wanneer de administratie er wel eens bij inschiet of geen dagtaak is voor een boekhouder, kan online boekhouden de uitkomst zijn. Gegevens hoeven niet meer overgetikt of opgestuurd te worden, waardoor aanzienlijke tijd- en kostenbesparingen mogelijk zijn. Heeft u geen tijd of zin in al die administratieve rompslomp? Geen probleem, want wij nemen u al het werk graag uit handen, dit kan zowel bij ons op kantoor als bij u ter plaatse.


Easy2Account biedt u het gemakkelijke online administratie programma van Cash. De voordelen op een rij:

  • Geen installatie, gratis automatische updates;
  • Eenvoudig in gebruik;
  • Automatische back-ups;
  • Veilig, snel en betrouwbaar;
  • Vast bedrag per maand, dus geen investering vooraf;
  • Geen last van virussen en 24 uur bewaking van uw gegevens;
  • Altijd toegang tot uw gegevens, waar een internetverbinding is. (ADSL/kabel verbinding, Internet Explorer versie 5.5 of hoger)

Wij richten het contact en de communicatie met u in zoals u het wenst. Zo kunt u gebruik maken van uw eigen, vaste contactpersoon. Hij of zij beantwoordt uw vragen of zet deze uit binnen de organisatie.


Wij hebben de kennis en ervaring voor ondersteuning en advisering op een groot aantal terreinen. Van het verzorgen van de boekhouding en loonadministratie tot en met advisering op terreinen als belastingen, pensioenen, subsidies etc. Uiteraard is dit gestoeld op een degelijke kennis van het accountantsvak.


Daarnaast beschikt Easy2Account over een netwerk van specialisten, waarbij deskundigheid en onafhankelijkheid centraal staan.


Door niet "alles in eigen huis" te hebben, wordt gewaarborgd dat alleen de meest geschikte specialist bij de cliënt wordt betrokken. Door deze samenwerking kunnen wij aan zeer uiteenlopende vragen voldoen en kennis en ervaring toepassen en uitwisselen. Zo ontstaat vaak een verrassend frisse kijk op het bedrijf.


De partner van Easy2Account is lid van De Nederlandse Orde van Accountants-Administratieconsulenten (NOvAA).